Söndagsbrunch på Aqua Vitalis

Ta med partner, vänner, familj och avsluta veckan på absolut bästa sätt med en lugn och rofylld brunch på vår relaxavdelning.

Tänk att få börja sin söndag (efter en härlig sovmorgon) med brunch och relax. Kan det blir bättre? Under tre söndagar nu i höst finns möjlighet att boka plats till vår söndagsbrunch på Aqua Vitalis där det bjuds på god mat, underbara bastuupplevelser och en skön stund för dig att samtala med vänner och familj i en rofylld miljö och ladda upp energi inför kommande vecka.


LYXIG BRUNCHBUFFÉ

Vi dukar upp en lyxig brunchbuffé hos oss där du hittar allt från klassiska äggröror och bacon, skagentårta och pajer till amerikanska pannkakor, brownies och mini-croissanter. Hela brunchmenyn ser du nedan.


Brunchmeny


BASTURESOR

Under söndagsbrunchen finns även möjlighet att njuta av en av våra mest uppskattade aktiviteter på Aqua Vitalis - våra basturesor. Låt våra bastuvärdar ta dig med på en resa som stimulerar alla sinnen och skänker en otrolig avslappning och njutning. Tider samt tema kommer att presenteras vid ankomst.


DATUM OCH TID

 Entrétid är kl 10.00-13.00 (övrig tid 13.00-18.00 drop-in). Har man löst entré till vår söndagsbrunch får man även stanna kvar på relaxavdelningen fram till stängning.

Aktuella datum
15 oktober - finns att boka reda nu
12 november - släpps  23 oktober 

PRIS OCH BOKNING

Söndagsbrunchen inkl entré till Aqua Vitalis kostar 499 kr per person.
Du bokar din plats nedan. Varmt välkomna!

BOKA DIN PLATS!