Välkommen till babysim på Arena Skövde

Vi erbjuder populära kurser för barn från 3 månader upp till 1 år där barnen får vattenvana samt lära sig grunderna i simning. Babysim är gruppträning med begränsade platser och du behöver registrera ditt deltagande.

Babysim är en härlig aktivitet för både föräldrar och barn. Som förälder får du trygghet att hantera ditt barn i vattnet likaväl som en stund värdefull kvalitetstid tillsammans. Det är ett lekfullt och mysigt sätt att möta vattnet och upptäcka en familjeaktivitet som man kan fortsätta med långt efter Babysimmet. Under babysim är 1 vuxen välkommen att delta i vattnet med barnet.

Övningarna i de olika grupperna är anpassade efter barnets motoriska utveckling i de olika åldersspann. Babyn kan börja simma vid 3 månaders ålder om barnet har ökat normalt i vikt. Är barnet för tidigt född räknar man från beräknat födelsedatum.

Nedan hittar du information om våra olika grupper för babysim. Vi ber dig som besökare att alltid läsa igenom Bra att veta innan ni anmäler er till våra kurser.

Vårtermin 2024 Omgång 1 pågår vecka 2-10 (uppehåll v 7).
Anmälan öppnar 5 december klockan 10.00.

Vårtermin 2024 Omgång 2 pågår vecka 11-22 (uppehåll vecka 13, 14, 18, 19).
Anmälan öppnar 27 februari klockan 10.00

PROVA PÅ BABYSIM
För er som vill prova på vad babysim innebär, eller vill ha extra träning med ert barn har vi också  Babybad drop-in (barn 3 mån - 3 år).

 

VÅRA GRUPPINDELNINGAR

Babysim 1 (3-12 månader) | steg 1

Babysim 2 (5-12 månader) | steg 2

Babysim 3/4 (9-24 månader) | steg 4