Öppettider & Priser

Nu kan du köpa biljetter till Upplevelsebadet online! I samband med ett nytt förköpssystem ändras också rutinerna för inträde till Upplevelsebadet i syfte att minska onödig köbildning.

UPPLEVELSEBADET ÄR I NULÄGET STÄNGT.

 KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION.

 

KÖP DIN PLATS!

 

Det finns bokningsbara pass i olika tidsintervaller på vår webbiljettsida. De nya intervalltiderna innebär att vi får ett jämnare flöde av besökare i entrén, omklädningsrum samt duschrum och kan undvika onödig trängsel och köbildning. Vid köp online tillkommer en extern serviceavgift.


klocka Ordinarie öppettider Upplevelsebadet

Måndag - Fredag* 10.00-20.00      
Lördag - Söndag 09.00-18.00      
Öppettider inkluderar dusch och ombytestid.
Se vår webbiljettsida för aktuella pass. 
 
Inpasseringstider
Tiderna visas på webbiljettsidan. Dropin-tider släpps i mån av plats. 
 
* Hopp och lek fredagar kl. 17.00-20.00
(hopptorn öppet, leksaker i bassängen). 
Entré till Upplevelsebad gäller. 

 


 

Förköp

Som besökare köper du biljetter till ett särskilt klockslag för inträde och kan känna dig trygg med att antalet besökare som anländer samtidigt är begränsat. Barn ej fyllda 3 år behöver ingen biljett. Läs noga vad som gäller vid just Ditt aktuella bokningsdatum på vår webbiljettsida.

Vid ankomst löses biljetten in i badets reception den aktuella dagen. Ange ditt bokningsnummer och det namn bokningen är gjord i.  

Biljetten gäller som betalning för 1 person i badentré till Upplevelsebadet för aktuellt inköpsdatum. Biljetten går inte att byta in mot kontanter, återköpas eller förnyas på grund av att den inte utnyttjats  eller passerat giltighetsdatum. Förstörd eller förlorad biljett ersätts inte. Vid onlineköp betraktas biljetten som köpt och extern serviceavgift tillkommer.

Det nya kösystemet tillämpas även för dropin-besök. Dropin- och förköpta platser plockas från samma kvot. Det innebär att om en specifik tid för inpassering är fullbokad online finns inga dropin-platser tillgängliga just den tiden. Därför kan besökare som anländer utan förköpt biljett komma att få vänta med inpassering till Upplevelsebadets nästa lediga inpasseringstid.


 

  pris biljett Ordinarie priser Upplevelsebadet

  Lågtryck* Högtryck**  
0-2 år  - -  
3-9 år  55 kr 70 kr  
10-17 år  75 kr 90 kr  
18 år-  105 kr 120 kr  
För Upplevelsebadet gäller entrén heldag.
* Lågtryckspris före kl. 14.00 mån-tors. Lågtryckspris gäller ej under skollov till exempel sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov.  
** Gäller alltid vid förköp. Vid förköp online tillkommer extern serviceavgift.  

 

Med reservation för ändringar.

Vi ber alla gäster att läsa igenom bra att veta
och våra trivselregler inför ert besök.

Varmt välkommen till Arena Skövde!