Öppettider & Priser


Nu kan du köpa biljetter till Upplevelsebadet online!
I samband med ett nytt förköpssystem ändras också rutinerna för inträde till Upplevelsebadet i syfte att minska onödig köbildning. Läs mer om förköp av platser här!

 


 

Från och med onsdag den 12 augusti håller Upplevelsebadet öppet hela dagen och inträdet delas upp i ett antal intervall med jämna mellanrum för inpassering. Din inpasseringstid är giltig från det klockslag som står på din biljett och 20 minuter fram. Du är välkommen att stanna på Upplevelsebadet resten av dagen. De nya intervalltiderna innebär att vi får ett jämnare flöde av besökare i entrén, omklädningsrum samt duschrum och kan undvika onödig trängsel och köbildning. Förköp av plats till specifik dag och tid kommer att finnas tillgänglig två dagar i förväg online. Vid köp online tillkommer en extern serviceavgift.


klocka Ordinarie öppettider Upplevelsebadet

Måndag - Fredag* 10.00-20.00      
Lördag - Söndag 09.00-18.00      
Öppettider inkluderar dusch och ombytestid.
 
Inpasseringstider
Insläpp till upplevelsebadet sker löpande under dagen. Tiderna visas på webbokningssidan. Gäller både förköp och drop-in. 
 
* Hopp och lek fredagar kl. 17.00-20.00
(hopptorn öppet, leksaker i bassängen). 
Entré till Upplevelsebad gäller. 

 


 

Förköp

Som besökare köper du biljetter till ett särskilt klockslag för inträde och kan känna dig trygg med att antalet besökare som anländer samtidigt är begränsat. Inpasseringstiden är giltig inom 20 minuter efter köpt klockslag. Köper du till exempel biljetter till kl. 10.00 behöver du anlända till vår reception senast kl. 10.20 för att i god tid vara inne i upplevelsebadet innan nästa inpasseringstid startar. 
Barn ej fyllda 3 år behöver ingen biljett.

Vid ankomst löses biljetten in i badets reception den aktuella dagen senast 20 minuter efter att din inpasseringstid startat. Ange ditt bokningsnummer och det namn bokningen är gjord i.  

Biljetten gäller som betalning för 1 person i badentré till Upplevelsebadet för aktuellt inköpsdatum. Biljetten går inte att byta in mot kontanter, återköpas eller förnyas på grund av att den inte utnyttjats, sjukdom eller passerat giltighetsdatum. Förstörd eller förlorad biljett ersätts inte. Vid onlineköp tillkommer extern serviceavgift.

 

Drop-in

Det nya kösystemet tillämpas även för alla drop-in-besök. Alla drop-in- och förköpta platser plockas från samma kvot. Det innebär att om en specifik tid för inpassering är fullbokad online finns inga drop-in-platser tillgängliga just den tiden. Därför kan besökare som anländer utan förköpt biljett komma att få vänta med inpassering till Upplevelsebadets nästa lediga inpasseringstid.

Alla platser till Upplevelsebadet finns tillgängliga att köpa två dagar i förväg. 

 

Köp dina platser online här!

 


 

  pris biljett Ordinarie priser Upplevelsebadet

  Lågtryck* Högtryck**  
0-2 år  - -  
3-9 år  55 kr 70 kr  
10-17 år  75 kr 90 kr  
18 år-  105 kr 120 kr  
För Upplevelsebadet gäller entrén heldag.
* Lågtryckspris före kl. 14.00 mån-tors. Lågtryckspris gäller ej under skollov till exempel sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov.  
** Gäller alltid vid förköp. Vid förköp online tillkommer extern serviceavgift.  

 

Med reservation för ändringar.

Vi ber alla gäster att läsa igenom bra att veta
och våra trivselregler inför ert besök.

Varmt välkommen till Arena Skövde!

 

 

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar