Är ni intresserade av en klassresa full av upplevelser?

Välkomna till Balthazar Science Center och Arena Skövde Upplevelsebad. Här finns möjlighet till en dag full av både lärande och upplevelse. Kombinera en förmiddag med kluriga utmaningar och spännande experiment med en eftermiddag i vattenrutschkanor och vågpooler.

Pris: 120 kr/elev (lärare/ledare gratis entré).

Balthazar Science Center
På Balthazar Science Center får ni kluriga utmaningar och roliga upplevelser tillsammans med vår personal. Hitta spännande saker i vår gruvgång, testa interaktiva stationer och experiment, bygg, skapa och uppfinn i vår verkstad och många fler spännande saker inom naturvetenskap och teknik. Mer information om oss på balthazar.nu

Arena Skövde Upplevelsebad
Arena Skövde Upplevelsebad har vunnit utmärkelsen Sveriges bästa äventyrsbad 6 år i rad. Här hittar du 370 meter vatten- rutschkanor, vågpool, utebassäng och varmpool. För de våghalsiga finns bland annat rutschkanorna Vildforsen (med ett flöde på 975 liter per sekund) och Turbo (utmana dina vänner och se vem som är snabbast). Mer information om våra upplevelser finns på arenaskovde.se

Lunch? På Nöjesarenan i Arena Skövde kan ni äta innan ert badäventyr. Detta bokas i samband med klassresebokningen och inkluderas i samma faktura.

Bokning sker på 0500-49 87 30 eller balthazar@skovde.se

Klicka här för att ladda ner/skriva ut vår flyer.

Fler tips
Vill ni ha hjälp med fler tips eller boende, vänligen kontakta:
Skövde Turistbyrå på
Tel: 0500- 44 66 88
Epost: info@nextskovde.se

OBS! Möjlighet att betala allt på en faktura. Erbjudandet gäller ej under skollov och helgdagar. Barn under 12 år samt icke simkunniga ska ha badande vuxens sällskap i upplevelsebadet. Krav på minst 1 lärare/ledare per 10 simkunniga barn i upplevelsebadet.