Upplev höstlovet på Arena Skövde

Välkommen till höstlovsäventyret för hela familjen med upplevelsebad, vattenhinderbana, hopptorn och vattenlekar. Säkra din plats online!

Du kan nu köpa din plats till höstlovet på vår webbiljettsida. I övrigt släpper vi bokningsbara pass i två-dagars intervaller fram till höstlovet (dvs du kan boka två dagar framöver). Efter höstlovet släpper vi bokningsbara pass i två-veckors intervaller.Höstlovet på Arena Skövde bjuder på många härliga vattenupplevelser för både stora som små. Från och med måndagen den 26 oktober till och med 1 november kan du njuta av följande aktiviteter:

Upplevelsebad
Välkommen till ett av Sveriges bästa upplevelsebad med bland annat 370 m vattenrutschbanor, vågpool, digital pool, utepool, varmpool och drakpool för de minsta. 

Familj i vattenrutschbana

Spökbad
Under höstlovet kommer vårt upplevelsebad att få besök av bland annat spöken, skelett, spindlar och en och annan fladdermus samt att delar av vårt vatten färgas rött. Vår digitala pool Illusion får ett skrämmande Halloween-tema som för tankarna till Transylvanien. Vågar du hoppa i vattnet?

Grafisk text spökbad

Vattenhinderbana
Maxad vattenhinderbana från Wibit där två deltagare kan tävla samtidigt om vem som är snabbast. 

Barn som tävlar i vattenhinderbana

Hopptorn
Vårt hopptorn (1 m, 3 m, 5 m) kommer att vara öppet hela veckan med start redan fredagen den 23 oktober. Vågar du hoppa från 5:an?

Draken Sim-Sala-Bim hoppar från hopptorn

Vattenlekar
Vi fyller några bassänger med massa vattenleksaker för både stora och små.

Sim-Sala-Bim
Har du tur kanske du träffar på vår drake Sim-Sala-Bim som brukar smyga omkring runt drakpoolen. När du hör drakens sång gäller det att öppna ögonen.

Öppettider
Klicka här för våra öppettider under höstlovet.

Köp dina biljetter online
Kom ihåg att säkra dina platser. Vi släpper platserna på måndag den 28 september på vår  webbiljettsida. Håll utkik!

Hjärtligt välkomna till oss på Arena Skövde!