Villkor

Beställning

OBS. Du måste vara över 18 år för att beställa varor från Arenaskovde.se.

Alla priser på webbsidan är i svenska kronor, med reservation för eventuella prishöjningar.

Du kan inte ändra uppgifterna i din beställning när den är betald. Kontakta oss för support (se Support och feedback nedan).

Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Arenaskovde.se förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

När du har ingått ett avtal med oss, sparar vi orderuppgifterna. Du kan se dina orderuppgifter på den orderbekräftelse som visas på skärmen direkt efter köp. Vi rekommenderar att du skriver ut denna orderbekräftelse. Skulle du ha några frågor angående orderbekräftelsen, kontakta oss (se Support och feedback nedan).

Information enligt 23 och 25 §§ personuppgiftslagen (1998:204) PuL
Vid bokningen samtycker du att dina personuppgifter behandlas av Fritidsförvaltningen för administration och andra åtgärder som behövs för att handlägga din bokning.
Betalning

Betalning hos Arenaskovde.se sker genom DIBS, som är PCI DSS-certifierade och uppfyller således alla säkerhetskraven som ställs vad gäller bank- och kreditkortstransaktioner. Läs mer om PCI DSS: www.pcisecuritystandards.org

 

Den information du upplyser i förbindelse med ett köp med betalningskort är krypterad (SSL - Secure), och det är därmed endast DIBS som kan läsa den. Varken Arenaskovde.se eller andra har tillgång till dessa data. Läs mer om säkerheten här: www.DIBS.se

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar