Välkommen till våra simskolor!

På Arena Skövde bedriver vi simskola för både bebisar, barn och vuxna. Klicka på den simskola du är intresserad av för att läsa mer. Där hittar du information om bland annat anmälan, grupper, tider och priser. Vi ber dig som besökare att alltid läsa igenom bra att veta och praktisk information innan anmälan. Anmälan till alla våra simskolegrupper är bindande.

UNDER SOMMAREN 2021 ERBJUDER VI INTENSIVSIMSKOLOR.

För mer information och anmälan, klicka här.

Till höstterminen 2021 släpper vi platser till Babysim, Minisim och Simskolor (Doppingen, Bläckfisken, Pingvinen, Fisken, Åk 3-6). Klicka i menyn på respektive simskoleverksamhet för mer information.


ÖVRIGA SIMSKOLOR ÄR TYVÄRR INSTÄLLDA. 
KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION.Bra att veta (gäller ej för vår och sommar 2021. Klicka här för mer information)

Förälder till barn i simskolan är med vid bassängen första och sista lektionen. Vi vill att föräldrarna stannar kvar i badanläggningen under övriga lektioner om det skulle hända något.

Vill simskolebarnet bada före eller efter lektionstid säger du till i receptionen och betalar den entré det gäller. Observera att barn under 12 år samt ej simkunniga barn måste ha en badande simkunnig vuxen i sällskap.

Vill du eller någon annan bada i anslutning till ditt barns simskola talar du om detta i receptionen vid ankomst, betalar entré och får ett eget armband.

Under baby/minisim deltar en förälder i vattnet med barnet. Vill ni vara två föräldrar får den andra titta på från kanten. Det går bra att byta förälder från gång till gång, men inte under samma badtillfälle.Praktisk information vid kursstart

Duscha/tvätta kropp/hår innan du går i bassängen. Babyn behöver inte duscha innan den börjar krypa men man ska naturligtvis tvätta barnets rumpa innan bad, även fötter, händer och hals kan vara bra att torka av.

Se till att ha varit på toaletten innan lektionen börjar.

Blöjbarn ska ha babysimsbyxor. Babysimsbyxorna måste sluta tätt runt barnets lår och midja.

För att slippa stå i lång kö vid kursstart är du välkommen att, efter att du betalat din plats, hämta ditt armband tidigast en vecka innan kursen startar. 

Armbandet behålls under hela kursen och lämnas till simlärarna efter sista tillfället.
Ej återlämnat/försvunnet armband debiteras med 125 kronor.

Kom i tid då armbandet är giltig 30 minuter innan och 30 minuter efter lektionstid.

Barnvagn parkeras på uppmärkt plats i entrén.

Simskolan samlas utanför dörren till rehabassängen om inget annat anges. 


Med reservation för ändringar.