Välkommen till våra simskolor!

På Arena Skövde bedriver vi simskola för både bebisar, barn och vuxna. Klicka på den simskola du är intresserad av för att läsa mer. Där hittar du information om bland annat anmälan, grupper, tider och priser.

Vi ber dig som besökare att alltid läsa igenom bra att veta, giltighet och återköp och praktisk information vid kursstart nedan innan anmälan. Anmälan till alla våra simskolegrupper är bindande. Bra att veta

Förälder till barn i simskolan är med vid bassängen första och sista lektionen (kan ske ändringar pga pandemi). Vi vill att föräldrarna stannar kvar i badanläggningen under övriga lektioner om det skulle hända något.

Vill simskolebarnet bada före eller efter lektionstid säger du till i receptionen och betalar den entré det gäller. Observera att barn under 12 år samt ej simkunniga barn måste ha en badande simkunnig vuxen i sällskap.

Vill du eller någon annan bada/motionssimma i anslutning till ditt barns simskola talar du om detta i receptionen vid ankomst, betalar entré och får ett eget armband.Giltighet och återköp

Biljetten gäller som betalning för simskola till 1 person för aktuellt period. Biljetten går inte att byta in mot kontanter, återköpas eller förnyas på grund av att den inte utnyttjats eller passerat giltighetsdatum. Förstörd eller förlorad biljett ersätts inte. 
Vid onlineköp betraktas biljetten som köpt och extern serviceavgift tillkommer. Gällande återköp av biljett kan dessa endast återbetalas fram till 48 timmar innan simskolans startdatum mot läkarintyg (serviceavgift återbetalas ej). Köp av denna tjänst innefattas ej av distansavtalslagens paragraf för ångerrätt.Praktisk information vid kursstart

• Under baby/minisim är 2 vuxna välkomna att delta men endast en i vattnet med barnet.

• Duscha/tvätta kropp/hår innan du går i bassängen. Babyn behöver inte duscha innan den börjar krypa men man ska naturligtvis tvätta barnets rumpa innan bad, även fötter, händer och hals kan vara bra att torka av.

• Se till att ha varit på toaletten innan lektionen börjar.

• Blöjbarn ska ha babysimsbyxor. Babysimsbyxorna måste sluta tätt runt barnets lår och midja.

• För att slippa stå i lång kö vid kursstart är du välkommen att, efter att du betalat din plats, hämta ditt armband tidigast en vecka innan kursen startar. 

• Armbandet behålls under hela kursen och lämnas till simlärarna efter sista tillfället.
Ej återlämnat/försvunnet armband debiteras med 125 kronor.

• Armbandet är giltig 30 minuter innan och 30 minuter efter lektionstid.

• Barnvagn parkeras på uppmärkt plats i entrén.

• Simskolan samlas utanför dörren till rehabassängen om inget annat anges. 


Med reservation för ändringar.