Höstlovsäventyr på Arena Skövde

Upplevelsebad, hopptorn och vattenhinderbana alla dagar under höstlovet. Välkommen till vattenäventyret för hela familjen.

Från och med lördagen den 26 oktober till söndagen den 3 november är det höstlovsäventyr på Arena Skövde. Förutom att njuta i vårt upplevelsebad bjuder vi på härliga aktiviteter för hela familjen:

• VATTENHINDERBANA: I vår träningsbassäng finns vattenhinderbanan WIBIT AQUATRACK. Försök att klara dig över ett antal hinder så snabbt som möjligt utan att ramla i vattnet. Se öppettider för vattenhinderbanan här.• HOPPTORNET ÖPPET: Under höstlovet kommer vårt hopptorn vara öppet. Se öppettider för hopptornet här.• DIGITAL POOL: Vår digitala pool Illusion kommer att förflytta dig till ett korallrev med hajar, en tropisk regnskogsglänta med krokodiler och ormar eller till ett slott i Transylvanien med vampyrer. Vågar du bada bland dessa smygande jägare?• DRAKEN SIM-SALA-BIM: Har du tur kanske du träffar på vår härliga drake Sim-Sala-Bim som smyger runt i anläggningen. När du hör Sim-Sala-Bim´s låt är det bara att hålla utkik.


Hjärtligt välkomna till oss under höstlovet!
Har ni frågor är det bara att kontakta vår reception.

Öppettider för Höstlovet hittar du här.

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar