Sommarjobb på Sveriges roligaste arbetsplats?
Ansök nu!

Söker du sommarjobb med varierande arbetsuppgifter och brinner för service? Då kanske du är den vi söker till Arena Skövde!

Arena Skövde erbjuder ett attraktivt utbud av aktiviteter och upplevelser för både Skövdebor och tillresande inom simskoleverksamhet/vattenträning, upplevelsebad, motionssim, samt relax. Våra verksamhetsområden som vi nu söker medarbetare/sommarpersonal till är Recetionen, Relaxavdelningen samt Badvärd.

Vi ser att du är flexibel, serviceinriktad och vill vara med och skapa en härlig upplevelse för våra besökare. Du behöver vara 18 år, ha viss vattenvana. Det är bra om man har körkort och tillgång till bil då viss arbetstid kan förläggas på Billingebadet. Vi tillhandahåller kompletterande internutbildning.

Specificera i din ansökan mot vilken inriktning du i huvudsak är intresserad av.
Sista ansökningsdag 19 april 2019


Badpersonal (Sommarjobb)
Vi söker dig som har arbetat inom område bad, idrott eller vård. Utbildning i vattenlivräddning är meriterande. Arbetstid innefattar kvällar och helger. Intresserad? Skriv några rader om dig själv, bifoga ditt CV och skicka in till oss:

Anders Norelius  Verksamhetsledare Bad | Epost: anders.norelius@skovde.se

Reception, Relaxavdelning (Sommarjobb)
Vi söker dig som har arbetat med service inom t ex handel, reception eller likvärdig tjänst. Du är initiativrik och har kunden i fokus. Arbetstid innefattar kvällar och helger. Intresserad? Skriv några rader om dig själv, bifoga ditt CV och skicka in till oss:

Linda Sandström  Verksamhetsledare Reception | Epost: linda.sandstrom@skovde.se

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar