Badet på Arena Skövde stänger

Här hittar mer information samt frågor och svar.

För att minska spridningen av covid-19 och utifrån nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten och smittskydd Västra Götaland har Skövde kommun beslutat att stänga badet på Arena Skövde från och med lördagen den 31/10.

Stängningen innefattar äventyrsbadet, relaxen samt bassängerna på Arena Skövde och stängs under tiden de skärpta allmänna råden gäller.

Återbetalning av biljetter från 31 oktober 2020

Förköpta inträdesbiljetter till upplevelsebad och Aqua Vitalis återbetalas till det kort som användes vid betalning (exklusive serviceavgift). Återbetalningen sker av extern part och viss fördröjning kan uppstå. Återbetalningen sker per automatik, du behöver inte göra något.

Håll avstånd

Följ myndigheternas rekommendationer och hjälp till att minska smittspridningen.


FAQ Arenabadet

Hur länge är det stängt?
31/10 2020-3/3 2021 i nuläget. Vi avvaktar beslut från Västra Götalandsregionen och Folkhälsomyndigheten om eventuell förlängning.

Återbetalning
Förköpta inträdesbiljetter återbetalas till det kort som användes vid betalning (exklusive serviceavgift). Återbetalningen sker per automatik, du behöver inte göra något. Återbetalningen sker av extern part och viss fördröjning kan uppstå. 

Presentkort
De presentkort som har utgångsdatum under stängningsperioden kommer att förlängas i första läget till och med 30 juni 2021. Spara ditt nuvarande presentkort och ta med det vid ert nästa besök hos oss efter öppning.

10- och 12-kort
Vi förlänger 10-/12-kort till och med 30 september 2021. Detta sker i samband med ert nästa besök hos oss efter öppning.

Årskort
Årkorten förlängs med den totala stängningstid oavsett utgångsdatum (under stängningsperioden). Korten förlängs när vi åter öppnar.

Upplevelsebadet
Stängt. Återbetalning enligt ovan.

Aqua Vitalis
Stängt. Återbetalning enligt ovan.

Motionssim
Stängt. Se information ovan om 10 och 12-kort/årskort. 

Simskolan/minisim/babysim/vuxensim
Simskolegrupperna Doppingen och Pingvinen startar VT2021 (vecka 8-12 med två pass/vecka. För mer information, klicka här. 
Övriga simskolegrupper/minisim/babysim/vuxensim är inställt. Alla som har fått simskola inställd under stängningsperioden från och med 31 oktober får pengar tillbaka för uteblivna tillfällen (exkl serviceavgift). Detta kommer att återbetalas i vår reception i samband med återlämning av armband till och med 18 december 2020. OBS! Ta med betalkort för transaktion. Ej återlämnat armband efter 18 december återbetalas ej.

Vi kommer i nuläget inte att starta nya simskolegrupper. Vi avvaktar och inväntar beslut från Folkhälsomyndigheten.

Rehabbassäng
Rehabbasängen är stängd. Se information ovan om 10- och 12-kort. 

Vattenträningar
Vattenträningarna är inställda. Se information ovan om 10- och 12-kort.

Med reservationer för ändringar.