Temadag SKOG

Du står vid en tallskog och funderar på ditt nästa steg. Ska du gå igenom denna gröna vägg av majestätiska tallar...eller ska du gå runt? Du väljer att gå in i skogen. Tallarnas gungande i vinden gör dig lugn, och du vandrar vidare...

Andra tisdagen i varje månad har vi temadag SKOG på Aqua Vitalis. Välkommen till en relaxupplevelse som kommer att föra tankarna till den lugna och stillsamma skogsgläntan. Föreställ er doften av tall, ljudet av träd i rörelse och smakerna från skogens egna trädgård.

Dagen är fylld av härliga upplevelser såsom en basturesa*, aufguss-sittningar som tydligt följer dagens tema, bastupeeling med honung och socker.

AUFGUSS
Aufguss-sittning med bastuoljor (stark koppling till skog och natur). Bastupeeling med honung och socker.

TIDER
Varierande tider. De rådande omständigheterna gör att vi har färre gäster och har därför möjlighet att anpassa tiderna för aufgussittningar utifrån gästers önskemål.

*BASTURESA 
En ordinarie aufguss byts ut till basturesa ”En tur i skogen”. Här höjer vi ribban för en aufguss ytterligare. Gästerna tas med på en resa under bastusittningen där ljud och dofter smälter samman till en total upplevelse.

ÖVRIGT
Utrustning som förhöjer den totala upplevelsen t ex basturuskor och temamusik.

Du bokar din plats på länken till höger (nedan för smartphone).

Välkommen in i värmen!