Renovering på Arena Skövde

Under vår och sommar 2017 kommer det ske en ombyggnation på Arena Skövde. Duschutrymmena i baddelen, som hunnit bli nästan 50 år gamla, ska renoveras och moderniseras.

Projektet berör både dam- och herromklädning. ”I och med att delar i dessa utrymmen är från 1971 känns en renovering nödvändig för att vi fortsättningsvis ska kunna leverera upplevelser i världsklass säger Arenachef Per Karlsson.”

Produktionstidsplanen är lagd vecka 16-37. Förutom ett kortare stopp för underhåll vecka 22-23 kommer anläggningen vara öppen som vanligt. Omklädning och dusch kommer periodvis lösas i temporära lokaler. ”För att hålla en så hög tillgänglighetsgrad som möjligt har vi valt att endast stänga vecka 22 och 23 för underhåll. I övrigt kommer vi att kunna ta emot gäster som vanligt.”

Renoveringen ska utföras i två etapper. Den första etappen berör herrarnas duschutrymmen och ska vara klar vecka 24. ”Vi kommer börja med det som i dag är herrarnas dusch och de äldsta omklädningsdelarna. Herrarna kommer vara kvar i befintligt utrymme, men det kommer finnas ett provisoriskt duschrum som ersätter duschrummet som renoveras.” 

Under etapp 2 kommer damerna få utnyttja herrarnas duschutrymme medan herrarna får fortsätta använda det provisoriska duschutrymmet. Vecka 37 ska ombyggnationen vara klar.

OBS! Under ombyggnationen kommer tyvärr bastun i herrarnas omklädning vara stängd.

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar