Renovering på Arena Skövde

Under vår och sommar 2017 kommer det ske en ombyggnation på Arena Skövde. Duschutrymmena i baddelen, som hunnit bli nästan 50 år gamla, ska renoveras och moderniseras.

Projektet berör både dam- och herromklädning. ”I och med att delar i dessa utrymmen är från 1971 känns en renovering nödvändig för att vi fortsättningsvis ska kunna leverera upplevelser i världsklass säger Arenachef Per Karlsson.”

Produktionstidsplanen är lagd vecka 16-37. Förutom ett kortare stopp för underhåll vecka 22-23 kommer anläggningen vara öppen som vanligt. Omklädning och dusch kommer periodvis lösas i temporära lokaler. ”För att hålla en så hög tillgänglighetsgrad som möjligt har vi valt att endast stänga vecka 22 och 23 för underhåll. I övrigt kommer vi att kunna ta emot gäster som vanligt.”

Renoveringen ska utföras i två etapper. Den första etappen berör herrarnas duschutrymmen och ska vara klar vecka 24. ”Vi kommer börja med det som i dag är herrarnas dusch och de äldsta omklädningsdelarna. Herrarna kommer vara kvar i befintligt utrymme, men det kommer finnas ett provisoriskt duschrum som ersätter duschrummet som renoveras.” 

Under etapp 2 kommer damerna få utnyttja herrarnas duschutrymme medan herrarna får fortsätta använda det provisoriska duschutrymmet. Var noga med att följa våra hänvisningar under denna period. Vecka 37 ska ombyggnationen vara klar.

OBS! Under ombyggnationen kommer tyvärr bastun i herrarnas omklädning vara stängd.

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar